Home

“Not finance. Not strategy. Not technology.
It is teamwork that remains the ultimate competitive advantage, because it is so powerful and so rare.”


Patrick Lencioni

Accelerating Team performance

voorbeeld accelerate1

Onze belofte

Wij ondersteunen u en uw team om een versnelling te creëren in hetgeen u als organisatie nastreeft. De focus ligt hierbij op de kracht van het team en de samenwerking tussen teamleden. Wij geloven in het uitvergroten van persoonlijke kwaliteiten en richten ons op oplossingen die energie geven en resultaat opleveren.
Bekijk klantvragen

Het resultaat

een sterker en energieker team
snellere besluitvorming
creëren ipv discussiëren
praktische oplossingen met duurzaam resultaat

Over Marqup

Het hart van Marqup wordt gevormd door Claire de Lange en Marion van de Guchte. Zij hebben beiden meer dan 15 jaar management ervaring en sluiten daarom gemakkelijk aan bij de taal en omgeving van hun klanten.

Marqup gelooft in een intensieve samenwerking met u als opdrachtgever en neemt mede verantwoordelijk-heid voor het gewenste eindresultaat. Dat kunnen wij waarmaken omdat wij uw situatie snel begrijpen vanuit onze eigen werkervaring en door wie wij zijn als mens.

Marqup werkt internationaal en biedt haar ondersteuning zowel in het Nederlands, Engels en Frans aan.Marion en Claire
Effectieve beweging heeft rust nodig.

Aanpak

Onze aanpak is intens en betrokken. Telkens opnieuw stellen we gezamenlijk vast wat nodig is als volgende stap. Uitgangspunt hierbij is de optimale aansluiting met de vraagstukken die spelen bij u, uw teams en de organisatie als geheel.


Aan de slag Onze methodiek

Referenties

The leadership journey that Marqup designed and delivered has made a big and lasting positive impact on the team dynamics and effectiveness of my leadership team. Besides this the journey has provided each individual team member with a deep and challenging insight into his own behaviors.
 
“You made me take a giant leap in my leadership effectiveness. Your approach was not only highly professional, but also warm, passionate and personal, reaching my/our core"
Bruno Guilherme, manager ING
 NFP 110915 001
Marion van de Guchte
 NFP 110915 078
Claire de Lange

Contact

Marion van de Guchte
Mob +31 6 43 88 99 56


Claire de Lange
Mob +31 6 15 87 50 08

Accelerating Team performance

accelerating foto jongens spring1